Boetevrij.be in 3 stappen. Zo zorg je voor jezelf én voor je portomonnee. Tegen een betere prijs dan een traditionele verzekering. Wij gaan net even wat verder.

 

Meld je in 3 minuten aan

Maak een account aan. Betaal het maand bedrag van jouw gekozen boete waarborg. Met het aanmaken van je account en betalen van het waarborg tegen boetes krijg je automatische een mail dat je hebt ingevuld bij het aanmaken van een account.

Betaal je maandelijkse inleg waarvoor je bent gewaarborgd.
Wij verwerken deze in de administratie. Je krijgt hiervan een bevestiging per email. En je je ontvangt de factuur van je boete waarborg pakket wanneer je deze hebt betaald.

In je mijn account kun je inzien welke facturen je hebt betaald en welke boetes zijn ingediend door jou.
Hierin kun je ook d.m.v een ticket contact met ons opnemen.

Mocht je nog vragen hebben stel ze dan gerust.

10 weetjes wat tevens als regel geldt voor op boetevrij.be

1-Opzettelijke overtredingen begaan door abonnee worden niet gewaarborgd.
2-Het indienen van een boete dient binnen 14 dagen na binnen komen boete te geschieden.
3-Een te hoge boete boven het waarborg bedrag kan niet worden ingediend als zijnde waarborg boete.
4-Het waarborg geld voor de boete wordt op rekening nummer van opgave bij indienen overgemaakt op naam van boete houder.
4-Wil je een hoger pakket laten ingaan als waarborg voor je boete geld hiervoor een nieuw ingang termijn om boetes in te mogen dienen.
5-Het indienen van boetes en aanspraak maken op waarborging van jou boete door boetevrij.be kan pas na de eerste  2 maand betalingen.
6-Wie boetevrij.be misbruikt en hiervan een bericht per mail krijgt mag zich in eerste instantie tegen verdedigen echter mag boetevrij.be zich het recht voor behouden om abonnee stop te zetten en behoud daarbij het recht het betaalde geld door abonnee niet te hoeven crediteren.
7-Als een betaling te laat geschiedt door een abonnee van boetevrij.be zal de periode van betaling niet gelden om een een boete te mogen indienen.
8-Boetvrij behoud zich het recht om in geval van onjuiste verstrekking informatie door abonnee doelend op kwaadbewuste fraude. Aangifte te doen bij desbetreffende lokale overheids instantie
9-Alle informatie die wij hebben over abonnee zal nooit worden gedeeld met anderen enkel als er een gerechtelijk bevel voor zal zijn.
10-Indien je een klacht hebt zul je die moeten richten aan onze klanten service op [email protected] of per telefoon.

Zo dat is duidelijk voor iedereen en wel zo transparant